SmartWell Oy

Uutiset

Yhteistyömahdollisuus

SmartWell on suomalainen innovatiivinen yritys, joka auttaa teollisuusasiakkaitaan nykypäivän tuotannollisissa haasteissa kehittäen samalla liiketoimintamahdollisuuksia PK-yrityksille. Yritys on aktiivisessa kasvuvaiheessa ja hakee kasvua tukevia kumppaneita alan yrityksistä. Yhtiöön kertynyttä bioenergia- ja materiaalinkäsittelyalojen osaamista ja kokemusta voidaan edelleen jalostaa kokonaistoimitusten suuntaan ja laajentaa tarjontaa kehittämällä asennetun laitoskannan service-toimintaa. Yhtiön verkostossa on tarjolla monipuolista energiapuolen osaamista ja mahdollisuuksia hyödyntää uusia tuote/palveluaihioita. Yhdessä tekeminen lisää uskottavuutta ja kasvattaa asiakkaiden kiinnostusta.

Ota yhteyttä, kun etsit ratkaisukeskeistä asiantuntijaa ja yhteistyökumppania.

Puu ennen ja jälkeen biohiiliprosessin / Wood before and after biochar process

 

Uusi rullankäsittelykonsepti

Kuten tiedämme, paperiteollisuus on monenlaisten paineiden alla laskevasta kysynnästä ja kustannusten noususta johtuen. Tehtailla ja jalostuslaitoksilla on kuitenkin tarpeita parantaa tuotteiden laatua, automatisoida toimintoja ja lisätä työturvallisuutta, mutta pienellä budjetilla, ilman massiivisia rakennus- ja muutostöitä. Toimittajien pitää nyt enemmän kuin koskaan innovoida, erilaistaa tarjontaansa ja tarjota oikein mitoitettuja tuotteita ja palveluita menestyäkseen.

Kuulostaako tutulta? Voimme tarjota parannuskeinoksi yksinkertaisen ja toimivan tavan käsitellä rullia ja muita vastaavia kappaleita. MoveRoll -konseptin paineilmatoimiset ratkaisut voidaan helposti integroida nykyisiin laitoksiin ja tiloihin. Suomalainen valmistaja on nimennyt SmartWell Oy:n kumppanikseen, joka voi soveltaa yhtiön innovatiivisia tuotteita ratkaisuissaan.

Tutustu valmistajan kotisivuihin moveroll.com sekä videomateriaaliin tästä linkistä ja pyydä meiltä lisätietoja. Odotamme yhteydenottoasi!

 

It is not the strongest that survive, nor the most intelligent, but those that are most adaptable to change.

-Charles Darwin-