SmartWell Oy

Tuotteet

SmartWell laittaa viisaat päät yhteen ja tarjoaa täsmätuotteita asiakkailleen verkostonsa kautta. Yhtiön toiminta-ajatuksena on tarjota kustannustehokkaasti oikea yhdistelmä tuotantoteknologiaa ja palveluita kunkin asiakkaansa tarpeisiin. Materiaalinkäsittelyratkaisumme perustuvat luotettaviin sisälogistiikan, pakkaamon, varaston ja lähettämön laitteisiin ja järjestelmiin. Tuotesuunnittelumme lähtökohtia ovat yksinkertainen perusrakenne, vähemmän kuluvia osia sekä käytön ja huollon helppous. Älykkäät laitteemme tuottavat käyttäjilleen tosiaikaista tietoa omasta toiminnastaan.

SmartWell myös päivittää olemassa olevia tuotantolaitteita niiden alkuperäisestä valmistajasta riippumatta. Selvitämme nykyisen laitoksen pullonkaulat ja teemme tarvittavat muutokset, jotka parantavat prosessin suorituskykyä ja luotettavuutta kohtuullisin kustannuksin. Monissa tapauksissa käytetty laite on edullisin vaihtoehto, ja myönnämme kierrätettyjen tuotantolaitteiden muutostöille takuun.

 

Tuotanto / Production

 

Menestyksemme resepti on asiakkaitamme kohtaan osoittamamme kunnioitus ja kumppaniverkosto, joka tarjoaa luotettavaa ja koeteltua osaamista kohtuulliseen hintaan. Kumppaniverkostomme muodostuu useasta erikoistuneesta yrityksestä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä kokonaistoimituksissa. Huolellisesti valikoitu kumppaniverkosto varmistaa, että voimme palvella asiakkaitamme myös globaalisti. Verkostomme on erikoistunut ratkaisemaan materiaalikäsittelyn ongelmia ja toteuttamaan automaattisia käsittely- ja varastointiratkaisuja mm. biomassalle, sahatavaralle, paperirullille ja sellupaaleille.

Älykkäät ratkaisumme säästävät huomattavasti tuotantokustannuksia, jolloin investointi on helppo perustella laitoksen lyhyen takaisinmaksuajan takia.

 

Kiinteän polttoaineen käsittely / Solid fuel handling

Kustannussäästöjä saadaan sillä, että asiakas voi ulkoistaa laitteiden tai järjestelmän suunnittelun ja hankinnan meille ja keskittyä itse laajempiin kokonaisuuksiin. Avaimet käteen -toimitus tuo asiakkaalle yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kustannuksella halutun kokonaisuuden paikalle asennettuna ja käyttöönotettuna yhteistyökumppaneiden avulla. Kumppaneilla on ajanmukaiset tuotantotilat ja vuosikymmenten kokemus mm. järeiden kuljetinlaitteiden ja – järjestelmien valmistuksesta. Vastaamme projektista ja suunnittelemme laitteistoratkaisut, jotka valmistetaan ja kokoonpannaan yhteistyökumppaniemme konepajoilla mahdollisimman pitkälle asennuskustannusten ja seisokkiaikojen minimoimiseksi.

 

Hihnakuljetin / Belt conveyor