SmartWell Oy

Mitä teemme?

Info

Tervetuloa kotisivuillemme!
SmartWell Oy suhtautuu mutkattomasti asiakaspalveluun ja työntekoon. Työskentely on verkostoitunutta, liikkuvaa ja sujuvaa. Yhtiö toimittaa kustannustehokkaasti oikean yhdistelmän tuotantoteknologiaa ja palveluita kunkin asiakkaan tarpeeseen.

Tuotteet

SmartWell on teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. Yhtiö ratkaisee asiakkaidensa tuotannollisia ongelmia pyrkien optimoimaan investoinnin kokonaiskustannukset laitoksen koko elinkaaren ajalta. Toimitamme energia- ja resurssitehokkaita ratkaisuja, jotka parantavat tuotantotehokkuutta, suojaavat arvokkaita tuotteita ja vähentävät sormenjälkiä automaation avulla.

Palvelut

SmartWell hoitaa isot ja pienet toimeksiannot ripeästi maaliin. Selvitämme tarpeesi, kehitämme ratkaisut ja hoidamme hommat aikataulun ja budjetin mukaisesti. Asiantuntemuksemme lisäksi tarjoamme ylivoimaista joustavuutta, josta isommat kilpailijamme voivat vain haaveilla. Matala organisaatio ja nopea päätöksenteko mahdollistavat asiakkaiden muuttuvien tarpeiden toteuttamisen ilman turhia viiveitä.

 
SmartWell Oy / SmartWell Ltd

Tietoa meistä

SmartWell’in liikeidea on palvella asiakkaita asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti myös niissä projekteissa, joita isommat toimijat eivät pysty tai halua hoitaa. Palveltuaan globaalia paperiteollisuutta 26 vuotta monipuolisissa työtehtävissä yrittäjä perusti yhtiön juuri tähän tarpeeseen.
Yhtiö toimittaa tuotantoteknologiaan ja koneenrakennukseen liittyviä suunnittelu-, asiantuntija- ja projektinjohtopalveluita sekä kokonaistoimituksia teollisuudelle ja energiantuotantoon. Palvelujen ja tuotteiden avulla parannetaan asiakkaiden tuotantolinjojen turvallisuutta, tehokkuutta, toimintavarmuutta ja kilpailukykyä.
SmartWell ratkaisee materiaalinkäsittelyongelmasi isoissa ja pienissä toimeksiannoissa. Käytössäsi on kokenut tiimi, joka ymmärtää liiketoimintaasi, tuntee teollisuuden prosessit ja omaa vahvan taustan kehittää ja toteuttaa ratkaisuja tämän päivän metsäteollisuuteen. Ylivoimainen palvelukyky ja hinta-laatusuhde saavutetaan verkostomaisella toiminnalla, ilman ison yrityksen byrokratiaa ja kiinteitä kuluja.
Ota yhteyttä
Tehdas / Factor
 

Tehdas / Factor

Yrittäjän profiili

Lue lisää
X

Yrittäjäprofiili

Seppo Sonninen Nimi Seppo Sonninen
Syntynyt 1961
Koneinsinööri

Idearikas, ratkaisukeskeinen yrittäjätyyppi, joka ei pelkää kääriä hihojaan ja osallistua myös käytännön tekemiseen.
Pitkä työura teollisuuden kunnossapito- ja investointiprojekteissa ideoinnista toteutukseen. Ammattikokemus käsittää monipuolisia työtehtäviä automaattisten logistiikkaratkaisujen kehityksestä projektien ja yritysten johtamiseen.
Lisätietoa toimitan pyynnöstä.